Testy 2024 – licence strojvedoucího. Zkušební provoz.

Vzhledem k tomu, že neprobíhá pravidelné přezkušování průvodčích a pokladních, zbývá trochu času. A je třeba si oživit výrobu testů, pro případ, že by se zavedená praxe vrátila.
Takže pro naše nové fíry, šotouše a kolegy, kteří si chtějí zvýšit kvalifikaci je tady aplikace pro zvládnutí testových otázek vyžadovaných Drážním úřadem pro získání licence strojvedoucího.

  • Ověřovací provoz: 

Prosím, hlaste chyby – určitě bude nějaký překlep ve správných odpovědích, nebo v přiřazení obrázku k otázce.
Poznámka: pro kontrolu odpovědí je vhodné vypnout náhodné řazení otázek (v nabídce aplikace).
Správné odpovědi jsou ke stažení na webu DU.

  • Instalace programu:

Aplikace je v souborech pro stažení ve složce „Testy ČD“. Vím, je to test DU, ale berte to tak, že je od zaměstnance ČD 😊. Nechce se mi vytvářet novou kategorii.

Pokud se po stažení instalačního souboru (s příponou "apk") po klepnutí na oznámení o stažení souboru objeví hlášení „tento soubor nelze otevřít“, potom spusťte v telefonu správce souborů („Moje soubory", „Files"). Zvolte interní paměť, složku „Downloads" (pokud jste pokročilý uživatel, tak složku kterou máte nastavenu pro stažené soubory) a zde jde instalace spustit. 

  • Aktualizace:

Po nahrání nové verze (například po odstranění chyb) je třeba provést „reset do výchozího stavu“ – je v nabídce aplikace. Odstraní dočasné soubory a nahradí aktuálními.

  • Ovládání programu:

Návodem se nezabývám – jde o jednoduchou vědomostní hru, během několika minut metodou pokus/omyl ovládání zvládne snad každý.

  • Zobrazení: 67

K článku 'Testy 2024 – licence strojvedoucího. Zkušební provoz.' nejsou připojeny žádné komentáře

Zanechat komentář

Odpověď na Some User
 

Přihlášení