Kdy k nám přijedou popeláři?

 Malá aplikace  na rok 2023, pro ulice Hliníky, Bezručova, Kollárova, Kozlov, Krále Jiřího (horní část od č. p. 280), Na Pokloně, Na Splavě, Na Výšině (č. p. 585-590), Prokopova (horní část od č. p. 494), Průchodní, Serpentýny, Skuhrov, Svinná, Tkalcovská, U Lesa, Vinohradská, Pod Březinou (ke hřbitovu)

  • Zobrazení: 1753

Zpěvníček pro Android

Trampský zpěvník – díl 1 - popis.

Zpěvníčků pro tablety s Androidem je vcelku dost. Ale pro mé potřeby (jeden zpěvník ve formátu docx, a z něj případně vytvářet playlisty) jsou veskrze složité, nebo i drahé (viz výborný nejmenovaný český zpěvník, a jeho mnou nenáviděné měsíční výpalné).
Zpěvníček obsahuje v základu pár písniček, a lze otevřít (analogicky jako například dokument Wordu) jiný zpěvník ve formátu EPUB (knižní formát).
Aplikace je v souborech pro stažení, stejně jako převodník do EPUB a editor playlistu (Windows). Chybky hlaste... třeba přes mail.

  • Zobrazení: 2670

Měsíční výzva – ATAmusic

Dneska poprvé porušuji „bezreklamnost" blogu, a přiblížím vám projekt společnosti ATAmusic – Měsíční muzikantskou výzvu. Vlastně se nejedná o reklamu – autoři zvolili hodně odvážnou filozofii ohledně placení.
Školy hry z jejich produkce (banjo, mandolína, kytara a housle) dostanete každý měsíc zdarma, ohodnotíte si jejich přínos pro vaše „umění" a pošlete autorům částku dle vašeho uvážení.

  • Zobrazení: 4879

Strana 1 z 2

Přihlášení